Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μπερλουσκόνι: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του - Παραμένει στην εντατική

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν. 

«Τις τελευταίες τριάντα έξι ώρες διαπιστώθηκε περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και των νεφρών του ασθενούς» με παράλληλη μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων (τα οποία τις περασμένες ημέρες ήταν ιδιαίτερα αυξημένα) και περιορισμό της λοίμωξης των πνευμόνων αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπερλουσκόνι.

Ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας πρόκειται να παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στην οποία και εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες.

«Θέλω να σας πω κάτι εντελώς αυθόρμητο: εντυπωσιάσθηκα, για μια ακόμη φορά, από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πατέρας μου για να ανακτήσει δυνάμεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωτότοκος γιος του Ιταλού πρώην Πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Ακόμα, ο γιος του «Καβαλιέρε» πρόσθεσε ότι χθες το βράδυ ο πατέρας του παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, Μίλαν - Νάπολη.

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, υπογράμμισε: «Στις 5 και 6 Μαΐου θα οργανώσουμε στο Μιλάνο μια μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός μας Φόρτσα Ιτάλια. Ελπίζουμε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι μαζί μας, στην εξέδρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

Φόρτωση άρθρων...