Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Νάρκη εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Ρουμανίας

Μία ακόμη νάρκη εντοπίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή τη φορά η νάρκη εντοπίστηκε ανοιχτά της Ρουμανίας. Τη νάρκη εντόπισαν σήμερα ψαράδες και ενημέρωσαν το ρουμανικό πολεμικό ναυτικό.

Ομάδα δυτών των ρουμανικών ενόπλων δυνάμεων προσπαθεί να εξουδετερώσει νάρκη που εντοπίστηκε περίπου 70 χιλιόμετρα ανοιχτά των ακτών της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με το ρουμανικό υπουργείο Άμυνας.

Νωρίτερα οι τουρκικές αρχές ασφάλισαν νάρκη κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία, ενώ το Σάββατο εξουδετέρωσαν μια άλλη, πυροδοτώντας μια ισχυρή έκρηξη βόρεια της Κωνσταντινούπολης. Η κύρια υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι αρκετές νάρκες έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα, αφού αποκόπηκαν από καλώδια κοντά στα ουκρανικά λιμάνια.

Η Ουκρανία διέψευσε τον ισχυρισμό αυτό, χαρακτηρίζοντάς τον παραπληροφόρηση και προσπάθεια αποκλεισμού τμημάτων της θάλασσας. Η Ρουμανία συνορεύει στη Μαύρη Θάλασσα με τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Στη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ είχε διακοπεί η ...

Σαν σήμερα - 20 Απριλίου

Γεγονότα 1303: Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης από τον Πάπα Βονιφάτιο Η΄. 1534: Ο Ζακ Καρτιέ ξεκινά το ταξίδι του προς τη σημερινή ανατολική ακτή του Καναδά, τη Νέα...

Φόρτωση άρθρων...