Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Βρέθηκε 51χρονη κατακρεουργημένη σε βαλίτσα

Πλανήτης

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί ο άνθρωπος που μαχαίρωσε 58 φορές την 51χρονη Orsolya Gaal, την έβαλε μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ, το οποίο πέταξε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει ένας πρώην εραστής της Gaal, ο οποίος εργαζόταν ως τεχνίτης στο σπίτι της και ήξερε πού κρατούσε η οικογένεια εφεδρικό κλειδί.

Ο άνδρας ακόμα δεν έχει επισήμως αναγνωριστεί ως ύποπτος για τη φριχτή δολοφονία της 51χρονης.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού και το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. «Αν θες να σκοτώσεις κάποιον δεν αφήνεις τόσο αίμα πέντε τετράγωνα από το σπίτι, το κάνεις πιο καθαρά και είσαι προετοιμασμένος» λέει αστυνομική πηγή.

Η Αστυνομία ψάχνει επίσης δεκάδες άνδρες με τους οποίους η Gaal είχε ανταλλάξει μηνύματα λίγο πριν τη σκοτώσουν. Μάλιστα υπάρχει αμοιβή 3.500 δολαρίων σε όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για την ανθρωποκτονία. Η 51χρονη είχε εξαφανιστεί τον Μάιο του 2020, όταν ο άνδρας της κάλεσε το 911 και είπε ότι η γυναίκα του βγήκε για έναν περίπατο τα μεσάνυχτα και δεν επέστρεψε ποτέ.

 

nea yorki

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Δύο ύποπτοι κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους (Videos)

Έφεση κατά της προφυλάκισής τους κατέθεσαν δύο ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στον πολυχώρο «Crocus City Hall» στη Μόσχα. Ο Αμιρτσόμ Ισλάμοφ και ο πατέρας του Ισροήλ Ισλάμ...

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόρτωση άρθρων...