Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την επίθεση στο μετρό του Μπρούκλιν

Πλανήτης

Ο ύποπτος δράστης της επίθεσης στο μετρό του Μπρούκλιν, Φρανκ Τζέιμς, συνελήφθη από αστυνομικούς περιπολίας στο Ιστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, όπως δήλωσαν στο CNN τρεις αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Σε βίντεο που προβλήθηκε από το CBS, φαίνεται ο κύριος ύποπτος, που φοράει πορτοκαλί γιλέκο και μάσκα, ενώ κουβαλάει μια βαλίτσα κι ένα σακίδιο, κοντά στον σταθμό του μετρό.

Δεν υπάρχει επαρκής εξήγηση γιατί δεν λειτουργούσαν οι κάμερες μέσα στον σταθμό του μετρό

Δεν είναι σαφές πού τραβήχτηκε το βίντεο και η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι είναι αυτός ο 62χρονος Φράνκ Τζέιμς που αναζητείται – αλλά είναι η μόνη πιθανή εικόνα ή πλάνο παρακολούθησης του ενόπλου, που προέκυψε σε περισσότερες από 24 ώρες από την επίθεση.

Σε μια περίεργη εμφάνιση στο FOX το πρωί της Τετάρτης, ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί οι κάμερες μέσα στο σταθμό του μετρό 36th Street – όπου έγινε η επίθεση – δεν λειτουργούσαν τη στιγμή της επίθεσης.

metro_ypoptos

Συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας

Ο αστυνομικός διευθυντής της Νέας Υόρκης Keechant L. Sewell και άλλοι αξιωματούχοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σχετικά με την έρευνα για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν.

Ο 62χρονος άνδρας, τον οποίο η αστυνομία περιέγραψε αρχικά ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για τους πυροβολισμούς, κηρύχθηκε ύποπτος νωρίτερα την Τετάρτη, αφού οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αγόρασε το όπλο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ και Ιράν υποβαθμίζουν την επίθεση - Επιδιώκουν αποκλιμάκωση, εκτιμούν αναλυτές

Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά τα αντίποινα τα ξημερώματα από το Ισραήλ για την επίθεση του Ιράν. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το Ισραήλ...

Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - «Καταρρίψαμε 3 drones» λέει η Τεχεράνη

Νέο παγκόσμιο συναγερμό προκάλεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι πληροφορίες από Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλούνται ABC, CNN, NBC, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ χτύπησε...

Φόρτωση άρθρων...