Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Νετανιάχου: Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους ισοδυναμεί με επιβράβευση της τρομοκρατίας

Καταδικάζει ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συντονισμένη πρωτοβουλία Ιρλανδίας, Ισπανίας και Νορβηγίας να αναγνωρίσουν παλαιστινιακό κράτος, τονίζοντας πως ισοδυναμεί με «επιβράβευση της τρομοκρατίας». 

«Αυτό θα ήταν ένα κράτος-τρομοκράτης. Θα προσπαθούσε να εξαπολύσει την (επίθεση που οδήγησε στη) σφαγή της 7ης Οκτωβρίου ξανά και ξανά – και σε αυτό δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε», αναφέρει ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, υπενθυμίζοντας την αιματοχυσία που προκάλεσε η Χαμάς και πυροδότησε τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ διεμήνυσε ότι το Ισραήλ θα παραμείνει απτόητο στην επιδίωξη του στόχου του, ο οποίος είναι η ολοκληρωτική επικράτηση στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Κρατούμενοι σε φυλακή του Ροστόφ κρατάνε όμηρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους -Δηλώνουν υποστηριχτές του ISIS

Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι πιάστηκαν όμηροι από μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε ένα κέντρο κράτησης στην περιοχή Ροστόφ, στη νότια Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα Ομ...

Κύπρος: Ξηλώνουν αστυνομικούς μετά τη γυναικοκτονία – Είχε καταγγείλλει τον συζυγό της πριν 3 ημέρες

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες Παρσκευή (14/6) στην περιοχή της Τρεμιθούσας στην Πάφο με θύμα μία 41χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή μαχαιρωμένη...

Φόρτωση άρθρων...