Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νότια Κορέα: Ένας νεκρός και 14 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι κοντά στη Σεούλ

Πλανήτης

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 14 τραυματίστηκαν σε αιματηρή επίθεση με μαχαίρι, τη δεύτερη σε λίγα 24ωρα, που έγινε κοντά στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους σοβαρά τραυματίες στην πόλη Σεονγκνάμ, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Μία σύλληψη

H αστυνομία ανακοίνωσε πως εννέα άνθρωποι δέχθηκαν την Πέμπτη επίθεση με μαχαίρι και άλλοι τραυματίστηκαν από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης συνελήφθη, ενώ το κίνητρο της επίθεσης δεν είναι σαφές. Η ηλικία του δεν ξεπερνάει τα 20 έτη.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε περιοχή που απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Σεούλ, όπου βρίσκεται μεγάλο εμπορικό κέντρο και καταστήματα.

Το περιστατικό συνέβη μερικές ημέρες μετά από άλλη επίθεση με μαχαίρι στη Σεούλ, στην οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...