Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος της Ρωσίας

Πλανήτης
Tags: Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024 στη Ρωσία, μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το πρακτορείο μετέδωσε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την ανακοίνωση μέσα στο Κρεμλίνο αφού παρασημοφόρησε με το ανώτατο στρατιωτικό παράσημο της χώρας – το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας – στρατιώτες που πολέμησαν στην Ουκρανία.

Νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε ανακοινώσει ότι “πολλοί άνθρωποι” πιέζουν τον πρόεδρο Πούτιν να είναι υποψήφιος για μια νέα εξαετή θητεία τον Μάρτιο, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα ανακοινώσει την απόφασή του «όταν το κρίνει σκόπιμο».

Παράλληλα, η Ρωσική Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά σε διάστημα τριών ημερών: από τις 15 ως τις 17 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικ...

Γερμανία: 17χρονος παραδόθηκε στις αρχές για την επίθεση στον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε

Ένας 17χρονος παραδόθηκε σήμερα (5/5) στις αρχές στη Γερμανία δηλώνοντας πως είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης προχθές, Παρασκευή, εναντίον του Σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή ...

Φόρτωση άρθρων...