Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ χωρίζει από την Τζέρι Χολ, σύμφωνα με τους NYT

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η ηθοποιός Τζέρι Χολ χωρίζουν, υποστηρίζει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη δύο καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο 91χρονος Μέρντοχ παντρεύτηκε τη Χολ, 65 ετών σήμερα, σε κλειστή τελετή σε μια έπαυλη στο κεντρικό Λονδίνο το Μάρτιο του 2016.

Ο μεγιστάνας είχε τότε αποκαλέσει τον εαυτό του στο twitter ως τον «πιο τυχερό και ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο» προσθέτοντας ότι θα σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διαζύγιο του μεγιστάνα, το τέταρτο, είναι απίθανο να επηρεάσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των επιχειρήσεών του, στις οποίες περιλαμβάνονται οι μητρικές εταιρείες του καναλιού Fox News και της εφημερίδας Wall Street Journal.

Οι εκπρόσωποι της Χολ και του Μέρντοχ δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής, ωστόσο μερικοί άνθρωποι από το περιβάλλον του έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν για τον χωρισμό του σχολιάζει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σπορά νεφών» και η απάντηση των ειδικών

Ασύλληπτες ήταν οι εικόνες από τις ισχυρότατες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι, σε μία από τις θερμότερες και ξηρότερες περιοχές του πλανήτη. Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω...

Απειλές από τους «Φρουρούς της Επανάστασης»: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Νέες απειλές εκτόξευσαν κατά του Ισραήλ οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης. Σε αναθεώρηση του «πυρηνικού του δόγματος» εν μέσω ισραηλινών απειλών, θα μπορούσε να προχωρήσει το Ι...

Φόρτωση άρθρων...