Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ο Σον Πεν έδωσε ένα από τα Όσκαρ του στον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι (βίντεο)

Πολιτισμός

Ο Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν έδωσε το Όσκαρ του στον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πρωτεύουσα Κίεβο. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram του Ουκρανού Προέδρου δείχνει επίσης τον πρόεδρο να απονέμει το παράσημο της Αξίας της Penn Ukraine.

Ο Πεν, ο οποίος είναι γνωστός για τον πολιτικό του ακτιβισμό όσο και για τις ταινίες του, έφυγε από την Ουκρανία τον Μάρτιο ενώ γύριζε ένα ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο. Αργότερα είπε ότι σκέφτηκε να συμμετάσχει στις ουκρανικές δυνάμεις για να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας, μεταδίδει το BBC.

Κατά τη νέα συνάντησή του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν «πολύ καλό του φίλο», ο Πεν έβγαλε μπροστά από μια τσάντα ένα από τα Όσκαρ που έχει κερδίσει και το τοποθέτησε στο γραφείο του Ουκρανού προέδρου. «Αυτό είναι για εσένα. Είναι απλώς μια συμβολική, χαζή χειρονομία, όμως αν γνωρίζω ότι θα είναι εδώ μαζί σου τότε θα νιώθω καλύτερα» σημείωσε ο σταρ του Χόλιγουντ, εξηγώντας ότι θέλει «ένα κομμάτι του» να βρίσκεται στην εμπόλεμη χώρα. «Όταν κερδίσετε, φέρ’ το ο ίδιος στο Μαλιμπού», συμπλήρωσε ο Πεν, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την πεποίθηση ότι η Ουκρανία θα βγει νικήτρια σε αυτόν τον πόλεμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...