Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ο Τραμπ έκανε τραπέζι στον Λευκό Οίκο με... delivery χάμπουργκερ (βίντεο)

Πλανήτης

Ο Ντόναλντ Τραμπ… επιμελήθηκε το μενού του Λευκού Οίκου για να υποδεχτεί τους παίκτες ομάδας φούτμπολ του Πανεπιστημίου Κλέμσον.

Ο λόγος που ο Τραμπ έπρεπε να φροντίσει για το φαγητό ήταν το «shutdown» αφού όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου είναι σε άδεια άνευ αποδοχών. Έτσι λείπουν και οι μάγειρες και ο Τραμπ φρόντισε για το φαγητό των παικτών ταΐζοντας τους… μπέργκερ.

Ο Τραμπ έδωσε στους παίκτες μπέργκερ από τα McDonald’s, Wendy’s, Burger King καθώς επίσης και πίτσα ενώ υποστήριξε ότι το φαγητό που επέλεξε ήταν… πατριωτικό.

Σε ερώτηση αν προτιμά McDonald's ή Wendy's, ο Τραμπ απάντησε: «Αν είναι αμερικανικό, μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα».

Επιχείρησε, δε, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους, που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά».

Για να μην γίνουν... παρεξηγήσεις, ο Τραμπ ανέβασε και μήνυμα στο Twitter διευκρινίζοντας πως δεν καταναλώθηκαν μόνο 300 χάμπουργκερ όπως ισχυρίστηκαν οι δημοσιογράφοι αλλά 1.000 και μάλιστα σε μόλις μία ώρα.

Επίσης ανέφερε πως για τα χάμπουργκερ πλήρωσε ο ίδιος και όχι ο Λευκός Οίκος!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...