Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ βομβάρδισε το απόγευμα της Δευτέρας (16/6/25) τα γραφεία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ιράν IRIB στην Τεχεράνη.
Τη στιγμή που βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ, ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός του Ιράν, μία γυναίκα ήταν στον τηλεοπτικό αέρα.
Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου, φαίνεται η γυναίκα να μιλάει και ξαφνικά να ακούγεται ο ήχος του βομβαρδισμού.
Η γυναίκα σηκώνεται έντρομη από τη θέση της ενώ στην εικόνα φαίνονται να αιωρούνται κομμάτια από τις ζημιές που άφησε πίσω του το χτύπημα των Ισραηλινών.
Ο βομβαρδισμός του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, έγινε στο πλαίσιο του νέου κύματος ισραηλινών επιθέσεων που έπληξαν την Τεχεράνη το απόγευμα του Σαββάτου.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Οι ΗΠΑ στέλνουν το αεροπλανοφόρο Nimitz στη Μέση Ανατολή, λόγω «έκτακτης επιχειρησιακής απαίτησης»
Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις