Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Οι ώρες αγωνίας της Sinead O' Connor μετά την εξαφάνιση του 14χρονου γιου της

Πλανήτης

Ώρες αγωνίας βίωσε η Sinead O' Connor μετά την εξαφάνιση του 14χρονου γιου της, Σέιν, ο οποίος ωστόσο βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Πριν από μερικές ώρες η 52χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει αλλάξει το όνομά της σε Shuhada Davitt από τότε που ασπάστηκε το ισλάμ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε:

«Ο 14χρονος γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai.

Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο 14χρονος γιος μου. Αγνοείται από την Παρασκευή. Τελευταία φορά εθεάθη στο Γουίκλοου στις 7.42 το απόγευμα.

Υποτίθεται ότι πήγαινε προς το σπίοτι κάποιου με το όνομα Ορλάντο. Εάν τον δείτε ή είναι στο σπίτι σας παρακαλώ καλέστε την αστυνομία».

Η αστυνομία ανταποκρινόμενη στην έκκληση της καλλιτέχνιδας ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του Σέιν, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε καλά στην υγεία του.

Μετά τον εντοπισμό του Σέιν, η τραγουδίστρια έγραψε σε άλλο tweet: «Ο Σέιν εντοπίστηκε και είναι καλά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο σύμφωνα με νέα ενημέρωση των αρχών. Το ειδικό ποινικό δικαστήριο της Σλοβακίας απο...

Φόρτωση άρθρων...