Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ολλανδία: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά σε πλοίο με χιλιάδες αυτοκίνητα – Ένας νεκρός

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά σε φορτηγό πλοίο ανοικτά των ακτών της Ολλανδίας. Η πυρκαγιά μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP, επικαλούμενο το λιμενικό σώμα της Ολλανδίας.

Η πυρκαγιά στο πλοίο που μεταφέρει 3.000 οχήματα έχει προκαλέσει τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών άλλων, ανέφερε.

Εκπρόσωπος του λιμενικού δήλωσε στο AFP πως η ομάδα των διασωστών που έχει επιφορτιστεί με την κατάσβεση της πυρκαγιάς δεν μπορεί ακόμη να το κάνει καθώς το πλοίο δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί.

Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά την Τρίτη όταν το πλοίο έπλεε 27 χιλιόμετρα βόρεια του ολλανδικού νησιού Άμελαντ. Το πλήρωμα, που είναι 23 άτομα προσπάθησε να τη σβήσει με δικά του μέσα αλλά δεν τα κατάφερε.

Τουλάχιστον επτά άτομα πήδηξαν από το πλοίο για να σωθούν και ανασύρθηκαν από τη θάλασσα από τους διασώστες. Κάποια μέλη μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...