Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ουκρανία: 90 παιδιά έχουν σκοτωθεί από την αρχή της ρωσικής εισβολής

Από τις 24 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί 2.500 άμαχοι μόνο στην Μαριούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε όλη την Ουκρανία 90 παιδιά έχουν σκοτωθεί και περισσότερα από 100 έχουν τραυματιστεί από την αρχή του πολέμου. Αυτό έκανε γνωστό το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ουκρανίας.

«Ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων καταγράφηκε στις περιοχές του Κιέβου, του Χάρκοβου, του Ντονέτσκ, του Τσερνίχιφ, του Σούμι, της Χερσώνας, του Μικολάγιφ και του Ζιτόμιρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ουκρανού Γενικού Εισαγγελέα.

Από την πλευρά της, η Ρωσία διαψεύδει ότι στοχοποιεί αμάχους σε αυτό που χαρακτηρίζει «ειδική επιχείρηση» με στόχο την «αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Γερμανία: 17χρονος παραδόθηκε στις αρχές για την επίθεση στον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε

Ένας 17χρονος παραδόθηκε σήμερα (5/5) στις αρχές στη Γερμανία δηλώνοντας πως είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης προχθές, Παρασκευή, εναντίον του Σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή ...

Φόρτωση άρθρων...