Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Βίντεο-σοκ από την Ουκρανία: Άμαχος σε σηκωμένα ψηλά τα χέρια εκτελείται εν ψυχρώ από Ρώσους στρατιώτες

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία να εκτελούν εν ψυχρώ άμαχο, ο οποίος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι ZDF που μετέδωσε το σοκαριστικό βίντεο, δύο βίντεο με τα σοκαριστικά πλάνα, εστάλησαν στην εκπομπή Frontal.

Τα βίντεο τραβήχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ε40, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το Κίεβο. Drone κατέγραψε τη θέση ενός ρωσικού τεθωρακισμένου μερικά μέτρα μακριά από ένα βενζινάδικο. Το τανκ φέρει τα αναγνωριστικά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Το drone καταγράφει διάφορα αυτοκίνητα που δεν είναι στρατιωτικά, αλλά απλά επιβατικά, να κατευθύνονται προς το κέντρο του Κιέβου.

Οι πρώτοι οδηγοί μπορεί να πρόσεξαν τα ρωσικά τανκ και να έκαναν αναστροφή, ωστόσο ένα γκρίζο-ασημί αμάξι επιβραδύνει και σταματά. Ένα άτομο βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια σηκωμένα ψηλά αλλά δέχεται πυρά και πέφτει κάτω ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες τρέχουν από τις θέσεις τους στον τόπο του εγκλήματος. Το βίντεο καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου.

Προσοχή σκληρές εικόνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 7 Μαΐου

Γεγονότα 558: Καταρρέει ο τρούλος της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιουστινιανός διατάσσει την επανακατασκευή του 1429: Η Ζαν ντ’ Αρκ ηγείται τραυματισμένη της επίθεσ...

Ώρες αγωνίας στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά του περάσματος στη Ράφα

Το Ισραήλ φαίνεται να απορρίπτει τους όρους της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα στους οποίους συμφώνησε η Χαμάς, οι συνομιλίες ωστόσο συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Πυρετώδεις δ...

Φόρτωση άρθρων...