Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ουκρανία: Πανηγύρια και από Ζελένσκι – «Η Λιμάν είναι εντελώς καθαρή»

Πλανήτης

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματά της αποσύρθηκαν από την πόλη Λιμάν προκειμένου να αποφύγουν να περικυκλωθούν από τον ουκρανικό στρατό.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι φυσικά και δεν θα άφηνε ασχολίαστο το γεγονός με την ανακατάληψη της πόλης στην ανατολική Ουκρανία.

Η εμφάνιση Ζελένσκι
Παρά τις απειλές του συμμάχου του Πούτιν, του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ για χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, ο Ζελένσι αναφέρθηκε στη Λιμάν λέγοντας «ευχαριστώ» στους στρατιωτικούς του.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η πόλη Λιμάν, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, «εκκαθαρίστηκε πλήρως» από τις ρωσικές δυνάμεις σήμερα, μία ημέρα αφού η Μόσχα αποφάσισε να αποσύρει τον στρατό της από το προπύργιό της αυτό στην επαρχία Ντονέτσκ.

«Από τις 12:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος) η Λιμάν είναι εντελώς καθαρή. Ευχαριστώ τους στρατιωτικούς μας», τόνισε ο Ζελένσκι σε σύντομο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Telegram.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φόβοι για αναταράξεις στο παγκόσμιο εμπόριο μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key, στη Βαλτιμόρης, αποτελεί «μεγάλη καταστροφή» για την οικονομία, καθώς απειλεί με μεγάλη αναστάτωση τις μεταφορές αξίας ύψους 80 δισ. δολ...

Ιλινόις: Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι έσπειρε τον τρόμο - 4 νεκροί και 5 πέντε τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον απολογισμό να ανέρχεται στους τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες. Ένας 22χρονος ύποπτος συνελήφθη μετ...

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόρτωση άρθρων...