Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ουκρανία: Πυρά σε άμαχους που περίμεναν να πάρουν ψωμί στο Τσερνίχιβ - Τουλάχιστον 10 νεκροί (Video)

Πλανήτης

Τέλος δεν έχουν οι ρωσικές επιθέσεις σε αμάχους στην Ουκρανία. Το πρωί δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρά στο Τσέρνικοφ, την ώρα που περίμεναν στην ουρά για ψωμί έξω από έναν κοιτώνα, σύμφωνα με τις ουκρανικές Αρχές.

Οι εικόνες με τα πτώματα των ανθρώπων να κείτονται στον δρόμο είναι σοκαριστικές. Το Τσερνίχιβ είναι μια από τις πόλεις που δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα της περιφέρειας, έχει φάκελο με τουλάχιστον 200 «εγκληματικές ενέργειες κατά αμάχων που μπορούν να καταγραφούν ως εγκλήματα πολέμου».

Στις 15 Μαρτίου, στην πόλη Μπάκχαμ της περιφέρειας Τσερνίχιβ, αναφορές ήθελαν ρωσικά στρατεύματα να πυροβολούν σε εργαζόμενους αγροτικής επιχείρησης, ενώ πήγαιναν στη δουλειά τους, με συνέπεια να σκοτωθεί ένα άτομο.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί τους καταληψίες φοιτητές με αποβολή από το πανεπιστήμιο

Ο προσωρινός πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ με μήνυμά του τη Δευτέρα (6/5) προς τους σπουδαστές του έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον φιλοπαλαιστινιακό καταυλισμό στην αυλή ...

Ώρες αγωνίας στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά του περάσματος στη Ράφα

Το Ισραήλ φαίνεται να απορρίπτει τους όρους της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα στους οποίους συμφώνησε η Χαμάς, οι συνομιλίες ωστόσο συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Πυρετώδεις δ...

Φόρτωση άρθρων...