Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ουκρανία: Τρεις λουόμενοι σκοτώθηκαν από νάρκη στη Μαύρη Θάλασσα (Video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό ενώ κολυμπούσαν στη Μαύρη Θάλασσα στην Οδησσό.

Το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή όταν αρκετοί από αυτούς που εργάζονταν σε ένα κοντινό εργοτάξιο αγνόησαν τις προειδοποιητικές πινακίδες στην παραλία και πήγαν να κολυμπήσουν στη θάλασσα στην περιοχή Μπέλχοροντ - Ντνιστρόφσκι.

«Στο νερό, από έκρηξη άγνωστου αντικειμένου, σκοτώθηκαν τρεις άνδρες ηλικίας 25, 32 και 53 ετών...», ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή της η Αστυνομία. Ακόμα, πρόσθεσε ότι ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν.

Αυτό το καλοκαίρι οι Αρχές της Ουκρανίας έκλεισαν τις θαλάσσιες παραλίες λόγω ναρκών και οβίδων πυροβολικού που έχουν τοποθετηθεί του πολέμου με τη Ρωσία.

Ακόμα, ο στρατός της Ουκρανίας τοποθέτησε νάρκες κατά μήκος της ακτής σε περίπτωση ρωσικής αμφίβιας επίθεσης μετά την εισβολή, περικλείοντας τις εισόδους της παραλίας με κόκκινη και λευκή ταινία για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες δεν θα τραυματιστούν.

«Τονίζουμε για άλλη μια φορά: ότι το κολύμπι στις δεξαμενές της περιοχής της Οδησσού είναι πλέον επικίνδυνο και απαγορεύεται. Οι παραλίες και οι ακτές της περιοχής είναι προστατευμένες και εξοπλισμένες με εκρηκτικούς μηχανισμούς», ανέφερε η περιφερειακή αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

WSJ: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας από το Ισραήλ στη Χαμάς για εκεχειρία, διαφορετικά ξεκινά η εισβολή στη Ράφα

Μία εβδομάδα διορία για την αποδοχή του σχεδίου κατάπαυσης πυρός δίνει το Ισραήλ στην Χαμάς, διαφορετικά θα ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με την Wall Street...

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 60 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι εξήντα συνεχίζουν να αγνοούνται εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...