Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Ιταλία: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι

Βελτίωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού της χώρας είναι σταθερή και σταδιακά βελτιώνεται και όλα δείχνουν ότι εντός της σημερινής ημέρας θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται από τις 5 Απριλίου. Όπως προσθέτει η εφημερίδα Il Messaggero, η τελική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας υποφέρει εδώ και καιρό από χρόνια αιματολογική πάθηση, και συγκεκριμένα από χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουγκάντα: Τουλάχιστον 10 νεκροί από έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς καυσίμων

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν βυτιοφόρο μεταφοράς καυσίμων εξερράγη σήμερα στην Καμπάλα, σύμφωνα με μαρτυρίες από την πρωτεύουσα τ...

Εκλογές ΗΠΑ: Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν θα δώσει μία συναυλία και θα εμφανιστεί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στο πλευρό του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ατλάντα και τη Φ...

Φόρτωση άρθρων...