Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ιταλία: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι

Βελτίωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού της χώρας είναι σταθερή και σταδιακά βελτιώνεται και όλα δείχνουν ότι εντός της σημερινής ημέρας θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται από τις 5 Απριλίου. Όπως προσθέτει η εφημερίδα Il Messaggero, η τελική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας υποφέρει εδώ και καιρό από χρόνια αιματολογική πάθηση, και συγκεκριμένα από χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος που τράβηξε το τελευταίο βίντεο του Ναβάλνι εν ζωή

Χειροπέδες φόρεσαν οι ρωσικές Αρχές σε μια δημοσιογράφο, που τράβηξε το τελευταίο βίντεο του Αλεξέι Ναβάλνι πριν τον θάνατό του σε διαβόητη σωφρονιστική αποικία στον αρκτικό κύκλο ...

Politico: Συναγερμός στην Europol – Εξαφανίστηκαν φάκελοι με απόρρητα στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol έπειτα από την αποκάλυψη της απώλειας απόρρητων φακέλων, με προσωπικά δεδομένα κορυφαίων στελεχών της υπηρεσίας, από την έδρα της στη Χάγη στην ...

Φόρτωση άρθρων...