Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πανσέληνος στις 8 Δεκεμβρίου: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα ζοριστούν πολύ

Πλανήτης

Φέτος, θα κοσμήσει τον νυχτερινό ουρανό την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, αυτή η πανσέληνος θα δώσει έμφαση στις δυσκολίες γύρω από την ανταλλαγή και τη λήψη πληροφοριών. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους πάντες να μιλούν, αλλά τα λόγια και οι πληροφορίες που θα επιλέξουν να μοιραστούν είναι ζωτικής σημασίας.

Επίσης, κεντρίζει την περιέργεια όλων και τονίζει την επιθυμία για αποκαλύψεις.

 

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Ψυχρή Πανσέληνο του 2022:

 

  • Δίδυμοι (19 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με την ταυτότητά σας πρόκειται να απαντηθούν, Δίδυμοι. Έχετε υπόψη σας ότι η ακρίβεια των πληροφοριών που θα λάβετε θα είναι στον αέρα και ο τρόπος που θα επιλέξετε να επικοινωνήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτος. Μείνετε ανοιχτοί σε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά ραντεβού.

 

  • Παρθένος (22 Αυγούστου-21 Σεπτεμβρίου)

Θα γίνετε λίγο περισσότερο αδιάκριτοι και περίεργοι, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα, Παρθένοι. Ενώ η αναζήτησή για απαντήσεις είναι βέβαιο ότι θα είναι ωφέλιμη, δεν θα λείπουν τα εμπόδια. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

 

  • Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Οι σχέσεις σας μπορούν να σας διδάξουν ένα ή δύο πράγματα, Τοξότες, αλλά θα υπάρξουν και αρκετά εμπόδια. Μπορεί να αναζητάτε απαντήσεις που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, οπότε να έχετε υπόψη σας τις πιθανές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σας. Κάποια άβολα συναισθήματα μπορεί, επίσης, να εμφανιστούν.

 

  • Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Θα κάνετε κάποιες διερευνήσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, Ιχθείς. Αυτό που ψάχνετε θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε σύγκρουση, οπότε φροντίστε να προσέξετε τα λόγια (και τις συζητήσεις) σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συλλέξετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαβίωσή σας, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι τόσο απλές όσο νομίζετε. Εάν πρέπει να εμπλακείτε σε διάλογο, προσέξτε να μην πείτε τίποτα που θα μπορούσε ενδεχομένως να γυρίσει μπούμερανγκ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολείο - Τραυματίστηκαν δύο κορίτσια (Video)

Δύο κορίτσια ηλικίας 5 και 11 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά σε επίθεση με μαχαίρι που έγινε κοντά στο σχολείο τους στο Σουφελβεγερσαΐμ, στην ανατολική Γαλλία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακ...

Φόρτωση άρθρων...