Τρίτη
03 Οκτωβρίου 2023

Παραγουάη: Τέσσερις νεκροί από επιθέσεις πιράνχας μέσα σε λίγες μέρες

Πλανήτης

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Παραγουάη οι θανατηφόρες επιθέσεις πιράνχας τις τελευταίες ημέρες. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τρεις επιθέσεις πιράνχας στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Τα πτώματα τεσσάρων κολυμβητών βρέθηκαν κατακρεουργημένα από πιράνχας.

Οι επιθέσεις συνέβησαν στην Παραγουάη, όπου οι κάτοικοι το τελευταίο διάστημα επισκέπτονται μαζικά τους ποταμούς για να δροσιστούν, λόγω του καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Ο πρώτος θάνατος από πιράνχας για το 2022 κατεγράφη την Κυριακή, όταν 22χρονος άνδρας έκανε μπάνιο στον ποταμό Παραγουάη. Ο 22χρονος εξαφανίστηκε ξαφνικά και τελικά βρέθηκε 45 λεπτά αργότερα, ήταν νεκρός και αρκετά μέρη του κορμιού του είχαν φαγωθεί από τα πιράνχας.

Η δεύτερη επίθεση συνέβη επίσης στον ποταμό Παραγουάη, όταν ένας 49χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε από πιράνχας. Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του ώρες νωρίτερα και βρέθηκε επίσης με σοβαρά δαγκώματα στο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, πιστεύεται ότι ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή και έπειτα του επιτέθηκαν τα πιράνχας.

Ο ποταμός Παραγουάη είναι ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας, στη συνοικία Ita Enramada, νότια της πρωτεύουσας Asuncion.

Δύο άλλοι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί με δαγκώματα από πιράνχας στα σώματά τους στον ποταμό Τεμπικουάρι, την Κυριακή. Μάλιστα, υπήρξαν και άλλες φερόμενες επιθέσεις, οι οποίες δεν ήταν θανατηφόρες αλλά είχαν ως συνέπεια σοβαρούς τραυματισμούς, στον ποταμό Παρανά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αγία Σοφία: Σήμα κινδύνου από Τούρκο ιστορικό - «Αν δεν κλείσει, θα καταρρεύσει»

Αν δεν κλείσει ο ναός, θα καταρρεύσει προειδοποιεί για την Αγία Σοφία διακεκριμένος Τούρκος ιστορικός και ακαδημαϊκός, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος τόσο μεγ...

Σαν σήμερα - 3 Οκτωβρίου

Γεγονότα 1866: Θεμελιώνεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών. 1908: Ιδρύεται η εφημερίδα Pravda από τον Λέον Τρότσκι, ως όργανο των εξόριστων Ρώσων κομμουνιστών. 1926: Εγκαι...

Φόρτωση άρθρων...