Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Παραγουάη: Τέσσερις νεκροί από επιθέσεις πιράνχας μέσα σε λίγες μέρες

Πλανήτης

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Παραγουάη οι θανατηφόρες επιθέσεις πιράνχας τις τελευταίες ημέρες. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τρεις επιθέσεις πιράνχας στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Τα πτώματα τεσσάρων κολυμβητών βρέθηκαν κατακρεουργημένα από πιράνχας.

Οι επιθέσεις συνέβησαν στην Παραγουάη, όπου οι κάτοικοι το τελευταίο διάστημα επισκέπτονται μαζικά τους ποταμούς για να δροσιστούν, λόγω του καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Ο πρώτος θάνατος από πιράνχας για το 2022 κατεγράφη την Κυριακή, όταν 22χρονος άνδρας έκανε μπάνιο στον ποταμό Παραγουάη. Ο 22χρονος εξαφανίστηκε ξαφνικά και τελικά βρέθηκε 45 λεπτά αργότερα, ήταν νεκρός και αρκετά μέρη του κορμιού του είχαν φαγωθεί από τα πιράνχας.

Η δεύτερη επίθεση συνέβη επίσης στον ποταμό Παραγουάη, όταν ένας 49χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε από πιράνχας. Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του ώρες νωρίτερα και βρέθηκε επίσης με σοβαρά δαγκώματα στο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, πιστεύεται ότι ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή και έπειτα του επιτέθηκαν τα πιράνχας.

Ο ποταμός Παραγουάη είναι ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας, στη συνοικία Ita Enramada, νότια της πρωτεύουσας Asuncion.

Δύο άλλοι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί με δαγκώματα από πιράνχας στα σώματά τους στον ποταμό Τεμπικουάρι, την Κυριακή. Μάλιστα, υπήρξαν και άλλες φερόμενες επιθέσεις, οι οποίες δεν ήταν θανατηφόρες αλλά είχαν ως συνέπεια σοβαρούς τραυματισμούς, στον ποταμό Παρανά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκτοξεύτηκαν οι στρατιωτικές δαπάνες το 2023 - Έφτασαν τα 2,44 τρισ. δολάρια, η θέση της Ελλάδας

Σε τροχιά ανόδου για πρώτη φορά από το 2009 είναι οι αμυντικές δαπάνες, όχι μόνο μεταξύ των χωρών με τους μεγάλους στρατούς, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα, αλλά και στην Αφρική, ...

Τουρκία: Συνελήφθησαν εργαζόμενοι σε φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης για τρομοκρατική δραστηριότητα

Οκτώ δημοσιογράφοι και τουλάχιστον εννέα Τούρκοι που εργάζονται σε φιλοκουρδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνελήφθησαν από τις Αρχές της Τουρκίας την Τρίτη, οι οποίοι κατηγορούνται ...

Ρωσία: 38χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας επειδή μίλησε κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας Ρώσος καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στην Ρωσία με την κατηγορία της «διάδοσης ψευδών πληροφοριών» για τον ρωσικό στρατό, επειδή κατά την διάρκε...

Φόρτωση άρθρων...