Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Παρίσι: Άνδρες ασφαλείας πυροβόλησαν άνδρα με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία. Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας του σιδηρόδρομου στο Παρίσι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που τους απείλησε με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Σεν Λαζάρ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσαν ότι ο άνδρας τραυματίστηκε βαριά.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Παρισιού δεν θέλησε να σχολιάσει άμεσα την είδηση.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα CNews και BFM TV μετέδωσαν ότι ο άνδρας τράβηξε μαχαίρι και φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι Ύψιστος) όταν τον πλησίασαν οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, επειδή δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα που είναι υποχρεωτική με βάση τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Τα κίνητρα της επίθεσης δεν είναι γνωστά. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Παρισιού δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας της γαλλικής πρωτεύουσας είπε ότι ξεκίνησε έρευνα για προώθηση τρομοκρατίας και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: «Οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς έληξαν» - Προχωρά σε επιχειρήσεις στη Ράφα

Το Ισραήλ ανέφερε πως θεωρεί ότι έληξαν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς για εκεχειρία στη Γάζα. Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της αντιπροσωπείας της Χαμάς από το Κάιρο, το Ισραήλ τ...

Ισραηλινοί και Χαμάς έφυγαν χωρίς συμφωνία για εκεχειρία από το Κάιρο - Νέο κύμα επιθέσεων στη Γάζα

Το ναυάγιο των συνομιλιών στο Κάιρο και η απόρριψη της προειδοποίησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι θα σταματήσει να παρέχει όπλα στο Ισραήλ από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου...

Φόρτωση άρθρων...