Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μπαράζ εκρήξεων στο Κίεβο

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια των εκρήξεων αυτών ή για το αν υπάρχουν απώλειες ή έχουν προκληθεί ζημιές.

Πλανήτης

Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί Κυριακή στην περιοχή Σεβτσενκίβσκι της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, όπως αναφέρει σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, στον πόλεμο που μαίνεται για τέσσερις και πλέον μήνες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια των εκρήξεων αυτών ή για το αν υπάρχουν απώλειες ή έχουν προκληθεί ζημιές.

«Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο. Πιο λεπτομερείς πληροφορίες – αργότερα», αναφέρει ο Κλίτσκο στην ανάρτησή του.

«Διάσωση κατοίκων και απομάκρυνσή τους από δύο κτίρια», προσθέτει ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Ιστορική πόλη
Η ιστορική αυτή περιοχή, μια από τις κεντρικές του Κιέβου, φιλοξενεί πανεπιστήμια, εστιατόρια και αίθουσες τέχνης.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τέσσερις εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Κίεβο. Ένα συγκρότημα κατοικιών κοντά στο κέντρο της πόλης επλήγη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να σχηματιστεί σύννεφο καπνού.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 06:30 (και ώρα Ελλάδος) και σύμφωνα με αυτούς δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για πιθανές απώλειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Σοκαριστική αποκάλυψη από επιζώντα της σφαγής της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova - «Σχεδόν 50 άτομα αυτοκτόνησαν»

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε επιζών από το φεστιβάλ Nova στο Ισραήλ. Από εκεί η Χαμάς ξεκίνησε την επίθεσή της την 7η Οκτωβρίου 2023. Κατά τη διάρκεια συνεδρίου για τη...

Ισραήλ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποφάσισαν πώς θα χτυπήσουν το Ιράν, αλλά όχι πότε

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν την περασμένη Κυριακή, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει απόφαση για τον χρ...

Φόρτωση άρθρων...