Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

«Πυρά» Πούτιν κατά ΗΠΑ: Εσείς ευθύνεστε για τις σφαγές στη Γάζα

Πλανήτης

Σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή να αποτελεί σημείο σοβαρών τριβών και αντεγκλήσεων αφού η Μόσχα δεν τάσσεται υπέρ της ισραηλινής πλευράς.

Συγκεκριμένα, ο Πούτιν κατηγόρησε την «αμερικανική ελίτ», όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε, και τους συνεργάτες της ότι βρίσκονται τόσο πίσω από τις «σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα» όσο και πίσω από όσα διαδραματίζονται σε Ουκρανία, Ιράκ και Συρία.

Κατηγόρησε ακόμη τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες όπως και την Ουκρανία για το γεγονός ότι συνέτειναν στο κλίμα χάους στο ρωσικό αεροδρόμιο Νταγκεστάν, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές, την Κυριακή, με πολλούς άνδρες να μπαίνουν δια της βίας στο χώρο και να σκαρφαλώνουν στη στέγη του τερματικού σταθμού λόγω αεροπλάνου που έφτασε από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

Σαν σήμερα - 4 Μαΐου

Γεγονότα 1626: Ο Ολλανδός εξερευνητής, Πέτερ Μίνουιτ καταφθάνει στη Νέα Ολλανδία, σημερινό νησί του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη 1675: Ο Βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος Β΄ δίνει εντο...

Φόρτωση άρθρων...