Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο πρώτος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 9χρονος πρίγκιπας μίλησε στους συμμαθητές του για την οικογένειά του και τους είπε: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε».

Ο Τζορτζ φέρεται να έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης. Ο 9χρονος πρίγκιπας έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια.

Ωστόσο, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον πνίγουν με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος. 

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”», είπε η Νικόλ. 

Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο (βίντεο)

Ο πύργος της τηλεόρασης στο Χάρκοβο της Ουκρανίας κατέρρευσε σήμερα έπειτα από ρωσική πυραυλική επίθεση, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για θύματα. Η μεταλλική κατασκευή, η οποία εί...

Φόρτωση άρθρων...