Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Αφαίρεσαν τα αρχικά της βασίλισσας Ελισάβετ από τη στολή του

Πλανήτης

Σιγή επικράτησε στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ, όταν η πομπή των 8 εγγονιών της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήλθε στον χώρο προκειμένου να τελέσουν αγρυπνία προς τιμήν της.

Προς έκπληξη πολλών, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με τη στρατιωτική του στολή.

Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε ο μικρότερος γιος του να φορέσει στολή για την αγρυπνία, παρόλο που του έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα μετά το Megxit.

news

Οι βασιλικοί παρατηρητές προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισης του πρίγκιπα Χάρι, κατά την Αγρυπνία των Πριγκίπων, διαπίστωσαν ότι από τη στολή του είχαν αφαιρεθεί τα αρχικά «ER» (Elizabeth Regina) της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Καταρρακώθηκε ο Χάρι
Σύμφωνα με τους Sunday Times, όταν ο πρίγκιπας Χάρι κατάλαβε ότι έλειπαν τα αρχικά της γιαγιάς του καταρρακώθηκε.

Η θλίψη του οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος, επίσης, δεν εργάζεται στο παλάτι, έχει διατηρήσει τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου.

Τα αρχικά «ER» φοριούνται παραδοσιακά μόνο από εκείνους που «υπηρετούν» τον μονάρχη, και έτσι η απουσία οφείλεται στους κανονισμούς ενδυμασίας.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η απόγνωση του Χάρι ήταν τέτοια που σκέφτηκε να φορέσει κοστούμι, προκειμένου να αποφύγει την «ταπείνωση».

«Είναι συντετριμμένος. Η αφαίρεση των αρχικών έγινε σκόπιμα», είπε φίλος του στην εφημερίδα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Σουηδία κατεβάζει τον στρατό στον δρόμο για να αντιμετωπίσει τον πόλεμο συμμοριών

Στην πρωτοφανή στην ιστορία της χώρας απόφαση να αναπτύξει τις ένοπλες δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις συμμορίες στον δρόμο προχώρησε η κυβέρνηση της Σουηδίας, μετά την πρόσφατη ...

Φόρτωση άρθρων...