Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι: Αφαίρεσαν τα αρχικά της βασίλισσας Ελισάβετ από τη στολή του

Πλανήτης

Σιγή επικράτησε στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ, όταν η πομπή των 8 εγγονιών της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήλθε στον χώρο προκειμένου να τελέσουν αγρυπνία προς τιμήν της.

Προς έκπληξη πολλών, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με τη στρατιωτική του στολή.

Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε ο μικρότερος γιος του να φορέσει στολή για την αγρυπνία, παρόλο που του έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα μετά το Megxit.

news

Οι βασιλικοί παρατηρητές προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισης του πρίγκιπα Χάρι, κατά την Αγρυπνία των Πριγκίπων, διαπίστωσαν ότι από τη στολή του είχαν αφαιρεθεί τα αρχικά «ER» (Elizabeth Regina) της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Καταρρακώθηκε ο Χάρι
Σύμφωνα με τους Sunday Times, όταν ο πρίγκιπας Χάρι κατάλαβε ότι έλειπαν τα αρχικά της γιαγιάς του καταρρακώθηκε.

Η θλίψη του οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος, επίσης, δεν εργάζεται στο παλάτι, έχει διατηρήσει τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου.

Τα αρχικά «ER» φοριούνται παραδοσιακά μόνο από εκείνους που «υπηρετούν» τον μονάρχη, και έτσι η απουσία οφείλεται στους κανονισμούς ενδυμασίας.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η απόγνωση του Χάρι ήταν τέτοια που σκέφτηκε να φορέσει κοστούμι, προκειμένου να αποφύγει την «ταπείνωση».

«Είναι συντετριμμένος. Η αφαίρεση των αρχικών έγινε σκόπιμα», είπε φίλος του στην εφημερίδα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Politico: Συναγερμός στην Europol – Εξαφανίστηκαν φάκελοι με απόρρητα στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol έπειτα από την αποκάλυψη της απώλειας απόρρητων φακέλων, με προσωπικά δεδομένα κορυφαίων στελεχών της υπηρεσίας, από την έδρα της στη Χάγη στην ...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Ισλαμικό Κράτος: Kαλεί τους οπαδούς του να πλήξουν τους «σταυροφόρους» στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Το Ισλαμικό Κράτος προέτρεψε την Πέμπτη τους υποστηρικτές του να χτυπήσουν τους «σταυροφόρους» παντού, αλλά ιδίως στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος της τζιχαντισ...

Φόρτωση άρθρων...