Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Συνεχίζει το ίδιο «τροπάριο» ο Μίτσκοσκι, είμαι ...Μακεδόνας - Έχει δίκιο έτσι έλεγαν και τον Μέγα Αλέξανδρο

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από τους Σκοπιανούς αξιωματούχους. Ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και μελλοντικός Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Κρίστιαν Μίτσκοσκι, προχώρησε σε νέα πρόκληση.

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους πολίτες, με αφορμή την ημέρα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, αποκάλεσε τη χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τη σημερινή εορτή, την Ημέρα των Πανσλάβων φωτιστών, των Αγίων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου», είπε ο Κρίστιαν Μίτσκοσκι, σε γραπτό μήνυμά του, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του.

Στις 24 Μαΐου εορτάζονται στη Βόρεια Μακεδονία (όπως και σε άλλες σλαβικές χώρες) οι αδελφοί Κύριλλος και Μεθόδιος, γνωστοί και ως φωτιστές των Σλάβων. 

Η σημερινή είναι ημέρα αργίας στη Βόρεια Μακεδονία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η εισαγγελία του Παρισιού αναλαμβάνει την έρευνα για το σαμποτάζ που προκάλεσε χάος στον σιδηρόδρομο

Έρευνας για το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν εσκεμμένα σε εγκαταστάσεις της SNCF, της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων, ανακοίνωσε η εισαγγελέας του Παρισιού, Λορ Μπεκιό. Η Εθνι...

Όλα έτοιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με υπερθέαμα στον Σηκουάνα – Τι θα δούμε στην τελετή έναρξης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Η φαντασμαγορική εκδήλωση Π...

Φόρτωση άρθρων...