Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Προκλητική ανακοίνωση του ψευδοκράτους: «Τα Βαρώσια μας ανήκουν»

Πλανήτης

Προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε το ψευδοκράτος το βράδυ του Σαββάτου  στην οποία επιμένει στις παράνομες και μονομερείς ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων.

Η ανακοίνωση

«Η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου είναι έδαφος της «ΤΔΒΚ» και η μόνη αρχή της ανήκει στην κυβέρνηση της «ΤΔΒΚ».

Η κυβέρνηση της «ΤΔΒΚ» δεν αποφάσισε να ανοίξει μια νέα παραλία, όπως ισχυρίζεται η ελληνοκυπριακή διοίκηση, αλλά έχει ξεκινήσει ορισμένες βελτιωτικές εργασίες προς όφελος όσων χρησιμοποιούν την παραλία, ειδικά την ασφάλεια, σε μια παραλία που αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή για χρήση.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι αρχές της «ΤΔΒΚ» δεν θα λάβουν έγκριση από καμία αρχή, ειδικά την ελληνική πλευρά, σχετικά με τα βήματα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

Ενώ υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά ζητήματα στον κόσμο, είναι μεγάλη ένδειξη ανευθυνότητας το ότι η ελληνοκυπριακή διοίκηση είναι απασχολημένη εξαπατώντας τόσο τον ΟΗΕ όσο και άλλους περιφερειακούς και διεθνείς θεσμούς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι G7 «στραγγαλίζουν» οικονομικά τη Ρωσία - Αποφάσισαν απαγόρευση στις εισαγωγές ρωσικού χρυσού

Σκληραίνουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, καθώς οι G7 αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις εισαγωγές ρωσικού χρυσού. Οι ισχυρότερες χώρες του πλανήτη επιδιώκουν να εντείνουν τις πιέσει...