Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις προκλήσεις η Τούρκοι. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του αρχηγού της τουρκικής αντιπολίτευσης να προκαλέσει με δηλώσεις του.
Ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου μιλώντας στο Haberturk επανέλαβε τις προκλήσεις του λέγοντας ότι 18 νησιά θα έπρεπε να ανήκουν στην Τουρκία ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου.
«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας με απείλησε και είπε: “Μολών λαβέ. Τα 18 νησιά να δούμε, μπορείς να τα πάρεις;”. Αν αυτοί είναι εθνικιστές, αν αυτοαποκαλούνται έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε να απαντήσουν στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, δηλώνοντας: “Πως μιλάς με αυτόν τον τρόπο;”.
“Εγώ το λέω. Τα 18 νησιά είναι υπό κατάληψη από τους Έλληνες στρατιώτες”, είπε ακόμα ο Τούρκος πολιτικός.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις