Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

«Πυρά» Τζόνσον για τον Μακρόν: «Είναι φρικιό και γλείφτης του Πούτιν»

Το επεισόδιο του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, αποκάλυψε στενός συνεργάτης του πρώτου.

Ο Γκούτο Χάρι, που ήταν διευθυντής Επικοινωνίας του πρώην Πρωθυπουργού, ανέφερε ότι ο Μπόρις Τζόνσον έγινε έξαλλος με τον Γάλλο Πρόεδρο.

«Όταν ο βρετανικός Τύπος δυσκόλευε την βρετανική κυβέρνηση σχετικά με την απάντησή μας στην προσφυγική κρίση, ο Μακρόν την ενίσχυσε επικρίνοντας τον Μπόρις αρκετά ευθέως και τα λόγια του ήταν παντού στο πρωτοσέλιδο του Guardian», ανέφερε ο συνεργάτης του πρώην Pρωθυπουργού.

Εκείνο το πρωί στη συνάντηση που είχαν ο Μπόρις Τζόνσον, αν και δεν χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις, ήταν πυρ και μανία με τον Εμανουέλ Μακρόν. «Εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση στον Εμανουέλ Μακρόν. Βασικά λέγοντας ότι είναι μία λέξη πέντε γράμματα που ξεκινάει από μ, ότι είναι φρικιό, γλείφτης του Πούτιν», τόνισε ο Γκούτο Χάρι.

Ο συνεργάτης του Τζόνσον αποκάλυψε ότι οι δύο ηγέτες τελικά τα βρήκαν πριν από μία σύνοδο κορυφής των G7 μερικές εβδομάδες αργότερα.

«Μαύρο» χιούμορ με τον Ζελένσκι

Ο Γκούτο Χάρι αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που είχε ο Μπόρις Τζόνσον με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το βράδυ της ρωσικής εισβολής. «Ο Μπόρις δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος ότι ήμασταν εκεί για να βοηθήσουμε την Ουκρανία με οποιοδήποτε πιθανό τρόπο μπορούσαμε, χρησιμοποιώντας οτιδήποτε μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μέσα στα πλαίσια της λογικής», τόνισε ο Γκούτο Χάρι.

Ακόμα, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες είχαν έναν «εξαιρετικό δεσμό» και χρησιμοποιούσαν συχνά «μαύρο» χιούμορ στις συζητήσεις τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα

Αυξημένοι είναι φόβοι για μια συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η τζιχαντ...

Το Ισραήλ ετοιμάζει την επίθεση στη Ράφα

Το Ισραήλ προχωράει με την επίθεση κατά της Χαμάς στη Ράφα. Η Ράφα είναι η μοναδική πόλη της Λωρίδας της Γάζας στην οποία δεν έχει γίνει ακόμη χερσαία επίθεση στον πόλεμο που μαίνε...

Politico: Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν υπό άκρα μυστικότητα πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία και χρησιμοποιήθηκαν ήδη πριν από λίγες ημέρες, τόν...

Φόρτωση άρθρων...