Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί έξω από αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς -Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος, τρεις τραυματίες

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα 16χρονο κορίτσι, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς έξω από τον αγώνα των Μπακς στο Μιλγουόκι την Παρασκευή.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, έτρεχαν πανικόβλητοι στον δρόμο για να σωθούν, όπως δείχνει βίντεο.

Το αστυνομικό τμήμα του Μιλγουόκι επιβεβαίωσε ότι δύο γυναίκες και ένας άνδρας πυροβολήθηκαν κοντά στην οδό Martin Luther King Drive και Highland Avenue έξω από το Fiserv Forum κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του αγώνα Bucks-Celtics για τα πλέι οφ, σύμφωνα με το WISN.

Η άλλη τραυματισμένη γυναίκα είναι 29 ετών και ο άνδρας, 30 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα του δεν απειλούσαν τη ζωή του.

Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Milwaukee Journal-Sentinel, ενώ ένα άτομο έχει τεθεί υπό κράτηση, δήλωσαν οι αστυνομικοί στο TMJ4.

 

Βίντεο δείχνει δεκάδες οπαδούς στον υπαίθριο χώρο προβολής, γνωστό ως Deer District, να τρέχουν να καλυφθούν μέσα στη σύγχυση. Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι μέχρι και 11.000 οπαδοί ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή, όπως ανέφερε η Journal-Sentinel.

Άλλα βίντεο δείχνουν ανθρώπους να ουρλιάζουν καθώς διασκορπίζονται για να σωθούν.

Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν σύντομα στο σημείο. Μεγάλη αστυνομική παρουσία παρέμεινε στο σημείο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

 

Οι Σέλτικς πήραν τη νίκη με 95-118.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Γερμανία: Κατηγορίες σε έξι ύποπτα μέλη του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές επιθέσεις

Κατηγορίες απήγγειλε η Γερμανία σε έξι ξένους υπηκόους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις για λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Χορασάν», ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή ...

Ρωσία: Τιμωρία για τον ιερέα που τέλεσε το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι – Τον υποβίβασαν σε ψάλτη

Τιμωρία για τον ιερέα που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι, από την Επισκοπή Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η θρησκευτική αρχή της Μό...

Φόρτωση άρθρων...