Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ρωσία: Άλλος ένας επικριτής του Πούτιν πέθανε κάτω από περίεργες συνθήκες

Πλανήτης

Άλλος ένας επικριτής του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε κάτω από μυστηριώδεις και περίεργες συνθήκες, καθώς έχασε την ζωή του μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ο λόγος για τον άλλοτε φίλο και υποστηρικτή του Πούτιν, αλλά τελευταία επικριτή του, Πάβελ Αντόφ.

Ο 66χρονος πολιτικός ήταν μέλος του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία», που είναι φίλα προσκείμενο στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Τελευταία, όμως, ο Αντόφ είχε ρίξει τα καρφιά του στον Ρώσο πρόεδρο. Ο «υψηλότερα αμειβόμενος εκλεγμένος πολιτικός της Ρωσίας», όπως τον είχαν ονομάσει οι δημοσιογράφοι, είχε επικρίνει δημόσια την κυβέρνηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο Πούτιν σίγουρα δεν τον έβλεπε με καλό μάτι.

Ο Πάβελ Αντόφ, ο οποίος είναι βιομήχανος και έχει αμύθητη περιουσία, βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Ινδία. Είχε πάει εκεί για να γιορτάσει τα 66α γενέθλιά του και φυσικά διέμενε σε πανάκριβο ξενοδοχείο. Κάτω από περίεργες και αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες ο Ρώσος εκατομμυριούχος και πολιτικός πέθανε όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι της σουίτας του ξενοδοχείου του.

Αυτός ήταν ο δεύτερος θάνατος ενός μέλους του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» μέσα σε λίγες μέρες. Ένας άλλο στέλεχος του κόμματος στο οποίο ήταν ο Αντόφ, είχε χάσει τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (22.12.2022) «από καρδιακή προσβολή», όπως ανέφεραν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ντόναλντ Τραμπ: Παρενέβη «στον αέρα» του FOX και εκθείασε την αστυνομία για την εκκένωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) εκθείασε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για την απομάκρυνση φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών από κτίριο του Πανεπιστημ...

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Φόρτωση άρθρων...