Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρωσία: Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο «επειδή τον ζήλευαν»

Πλανήτης
Tags: Ρωσία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο στη Ρωσία όταν μεγαλύτερα παιδιά τον έκλεισαν μέσα σε καλύβα και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Ο λόγος που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό το παιδί ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο 11χρονος Albert Umbetyarov βρέθηκε σε ένα υπόστεγο στο δάσος στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά την Παρασκευή, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές Αρχές. Ένας μάρτυρας είπε ότι οι ανήλικοι είχαν «χρησιμοποιήσει ρόπαλα και τον χτύπησαν έως ότου τον αφήσουν αναίσθητο πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλειδώσουν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά».

Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κάρφωσαν την πόρτα για να μην διαφύγει ο 11χρονος. Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε στην πράξη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο. Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο το παιδί δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Στις 19 Μαΐου 2023 παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η φωτιά ξεκίνησε μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το NATO εξετάζει το ενδεχόμενο «να καταρρίπτει πυραύλους της Ρωσίας αν πλησιάζουν» κράτη-μέλη του

Πολωνός υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε χθες Τρίτη ότι το NATO εξετάζει το ενδεχόμενο να καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους σε περίπτωση που πλησιάζουν πολύ τα σύνορα κρατών-μελών της ατλ...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Φόρτωση άρθρων...