Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρωσία: Άντρας άνοιξε πυρ σε νηπιαγωγείο - Σκότωσε δύο παιδιά και μία δασκάλα και αυτοκτόνησε

Ένας άντρας άνοιξε σήμερα πυρ μέσα σε ένα νηπιαγωγείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας. Ο ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και έπειτα αυτοκτόνησε, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σύμφωνα τώρα με το Ria Novosti που επικαλείται τον πρώην κυβερνήτη της περιοχής και βουλευτή της Κρατικής Δούμας, o ένοπλος φέρεται να σκότωσε μία δασκάλα και δύο ανήλικα παιδιά, ενώ ακόμη μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη.  

«Ενας ένοπλος άνδρας εισήλθε σε ένα νηπιαγωγείο και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο παιδιά είναι νεκρά», ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στο δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα νηπιαγωγείο. Δύο παιδιά είναι νεκρά, μια νηπιαγωγός και ο δράστης επίσης», επιβεβαίωσε στο AFP ο Ντμίτρι Καμάλ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

Ο Ντμίτρι Καμάλ είπε ότι δεν είναι γνωστή η ηλικία των παιδιών, αλλά πιθανόν να είναι «μεταξύ τριών και έξι ετών» προσθέτοντας ότι οι ερευνητές βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, «ο λόγος της επίθεσης πιθανόν να είναι μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».

Ο βουλευτής και πρώην κυβερνήτης της περιοχής, Σεργκέι Μορόζοφ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι μια νηπιαγωγός και δύο παιδιά, γεννημένα το 2016 και το 2018, είναι νεκρά.

Το κανάλι Telegram Baza ανέφερε ότι ο άνδρας εισήλθε στο σχολείο στην ώρα της ανάπαυσης των μαθητών οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Αναστάτωση έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, κα...

Χαμάς: Απαρέγκλιτος όρος για την απελευθέρωση ομήρων ο τερματισμός του πολέμου

Η Χαμάς επανέλαβε σήμερα την απαίτησή της από το Ισραήλ να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της οποιαδήποτε συμφωνίας για την απελευθέρωση τ...

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Φόρτωση άρθρων...