Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρωσία: Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία του Ρώσου μπλόγκερ (Photos)

Μία γυναίκα συνελήφθη για τη δολοφονία του Ρώσου μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι. Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθη η Ντάρια Τρεπόβα, ύποπτη για τη δολοφονία του ειδικού σε στρατιωτικά θέματα μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, σε καφέ της Αγίας Πετρούπολης χθες Κυριακή.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ενέταξε το όνομα μιας γυναίκας στην λίστα με τους καταζητούμενους, την οποία ρωσικά Mέσα Ενημέρωσης κατονομάζουν ως ύποπτη για τη δολοφονία του Βλάντλεν Τατάρσκι.

Η γυναίκα αυτή ονόματι Ντάρια Τρεπόβα ταυτοποιήθηκε από κάποια ρωσικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης ως ύποπτη παρότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν έκανε καμία αναφορά στη δολοφονία του Τατάρσκι στην ιστοσελίδα του.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν μια γυναίκα που φέρεται να μοιάζει στην Τρεπόβα να μπαίνει μέσα στην καφετέρια λίγο πριν την έκρηξη, κρατώντας ένα κουτί. 

Επίσης, ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσίευσαν πριν από μερικές πλάνα που δείχνουν άνδρες, πιθανόν αστυνομικούς, να βγαίνουν από το διαμέρισμα της Τρεπόβα μαζί με μια γυναίκα με καλυμμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι η μητέρα της ή η αδελφή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...