Μία γυναίκα συνελήφθη για τη δολοφονία του Ρώσου μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι. Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθη η Ντάρια Τρεπόβα, ύποπτη για τη δολοφονία του ειδικού σε στρατιωτικά θέματα μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, σε καφέ της Αγίας Πετρούπολης χθες Κυριακή.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ενέταξε το όνομα μιας γυναίκας στην λίστα με τους καταζητούμενους, την οποία ρωσικά Mέσα Ενημέρωσης κατονομάζουν ως ύποπτη για τη δολοφονία του Βλάντλεν Τατάρσκι.

Η γυναίκα αυτή ονόματι Ντάρια Τρεπόβα ταυτοποιήθηκε από κάποια ρωσικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης ως ύποπτη παρότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν έκανε καμία αναφορά στη δολοφονία του Τατάρσκι στην ιστοσελίδα του.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν μια γυναίκα που φέρεται να μοιάζει στην Τρεπόβα να μπαίνει μέσα στην καφετέρια λίγο πριν την έκρηξη, κρατώντας ένα κουτί. 

Επίσης, ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσίευσαν πριν από μερικές πλάνα που δείχνουν άνδρες, πιθανόν αστυνομικούς, να βγαίνουν από το διαμέρισμα της Τρεπόβα μαζί με μια γυναίκα με καλυμμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι η μητέρα της ή η αδελφή της.