Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρώσος μεγιστάνας που επικήρυξε τον Πούτιν αντί 1 εκατ. δολαρίων (εικόνα)

Ακόμα και Ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες έχει στρέψει εναντίον του ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, μετά την εισβολή στην Ουκρανία. 

Ο Ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, ανακοίνωσε πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει το χρηματικό ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον στρατιωτικό συλλάβει τον Ρώσο Πρόεδρο. 

Ο Alex Knanykhin είναι ιδρυτής, συνιδιοκτήτης καθώς και πρόεδρος της Russian Exchange Bank. 

Σε ανάρτησή του στο Linkedin, ο Ρώσος επιχειρηματίας αναφέρει: «Υπόσχομαι να πληρώσω 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει να συλλάβει τον Πούτιν, ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και τη διεθνή νομοθεσία».

Ακόμα, υποστήριξε πως «ο Πούτιν δεν είναι Ρώσος Πρόεδρος, καθώς εισήλθε στην εξουσία μετά από μια ειδική επιχείρηση ανατίναξης κτηρίων στη χώρα, στη συνέχεια, παραβίασε το Σύνταγμα και δεν διεξήγαγε Εκλογές αντ’ αυτού δολοφόνησε τους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να βοηθήσω τη χώρα μου. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία, στις ηρωικές προσπάθειες της να αντισταθεί στις επιθέσεις του Πούτιν», έγραψε ο Alex Konanykhin. 

Όμως, λίγο αργότερα η ανάρτησή του εξαφανίστηκε από το Linkedln. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ksltv, είχε δημοσιεύσει μια αφίσα με το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν και πάνω έγραφε: «Νεκρός ή ζωντανός… για εγκλήματα πολέμου».

Ρώσος μεγιστάνας που επικήρυξε τον Πούτιν αντί 1 εκατ. δολαρίων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Το Ισραήλ φοβάται ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους τη...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...