Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μάνα και αδελφή πέταξαν στα σκουπίδια ότι άφησε ο κόσμος στους τάφους της Ίριδας και της Μαλένας (Φωτογραφίες)

Πλανήτης

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, όπου βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν στους τάφους της Μαλένας και Ίριδας και πέταξαν στα σκουπίδια, όσα λουλούδια και αντικείμενα είχαν αφήσει στα μνήματα άνθρωποι που επισκέπτονταν το κοιμητήριο.  

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μανα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπιδια», ανέφεραν αυτόπτοι μάρτυρες στο flamis.gr.

πατρα2

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μετά τη Σιλιάνοφσκα προκαλεί και ο Μιτσκόσκι: «Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν θέλετε, πάμε Χάγη» (Video)

Τη γραμμή που χάραξε η νέα Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα φαίνεται πως ακολουθεί και ο πρόεδρος του VMRO και νέος Πρωθυπουργός της χώρας, Χριστιάν Μιτσκόσκι...

Σαν σήμερα - 17 Μαΐου

Γεγονότα 1521: Ο Εδουάρδος Στάφορντ, 3ος δούκας του Μπάκιγχαμ, εκτελείται για προδοσία. 1590: Η Άννα της Δανίας στέφεται βασίλισσα της Σκωτίας. 1642: Ο Πολ Σομεντί ντε Μεζ...

Φόρτωση άρθρων...