Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ρουμανία: Αντιεμβολιάστρια πολιτικός απήγαγε δημοσιογράφο

Πλανήτης

Πολλά έχουμε δει στα δύο χρόνια της πανδημίας, μα στο συγκεκριμένο γεγονός δεν υπάρχει προηγούμενο. Πόσο μάλλον όταν δράστης είναι πολιτικός και θύμα δημοσιογράφος.

Ιταλίδα δημοσιογράφος, που έκανε ρεπορτάζ για την πανδημία και τους αρνητές στη Ρουμανία, έπεσε θύμα ομηρίας από μια αντιεμβιολιάστρια πολιτικό μέσα στο γραφείο της.

Στη γερουσιαστή Ντιάνα Σοσοάκα δεν άρεσαν οι ερωτήσεις της Ιταλίδας δημοσιογράφου για τους αντιεμβολιαστές που επιμένουν στις ασυναρτησίες τους την ώρα που πεθαίνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι στη Ρουμανία.

Η πολιτικός και οι συνεργάτες της έκλεισαν στο γραφείο την απεσταλμένη της Rai, Λουτσία Γκοράτσι, και το συνεργείο της. Κάλεσαν την αστυνομία ενώ η δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της Σοσοάκα.

Οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν τους προστάτευσαν αλλά η περιπέτειά των Ιταλών διήρκεσε συνολικά 8 ώρες. Αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι μετά από παρέμβαση της ιταλικής πρεσβείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: Δύο αδέρφια «έσπασαν τον κώδικα» του Ethereum και έκλεψαν 25 εκατ. δολάρια σε λίγα δευτερόλεπτα

Δύο αδέρφια 28 και 24 ετών συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη την περασμένη Τρίτη κατηγορούμενοι για απάτη και υπεξαίρεση ύψους περίπου 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δύο ...

Σαν σήμερα - 18 Μαΐου

Γεγονότα 1565: Αρχίζει η πολιορκία της Μάλτας από τις οθωμανικές δυνάμεις 1652: Το Ρόουντ Άιλαντ ψηφίζει τον πρώτο νόμο στην Βόρεια Αμερική που καθιστά την δουλεία παράνομη ...

Φόρτωση άρθρων...