Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Σκέψεις για νέες κυρώσεις στη Ρωσία από την Ε.Ε.

Πλανήτης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κυρώσεις στη Ρωσία άφησε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ.

Ο Ευρωπαίος διπλωμάτης είπε ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν στο τραπέζι σε ό,τι αφορά την επιβολή νέων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία.

«Θα τα εξετάσουμε όλα», δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων εναντίον της Μόσχας και συγκεκριμένα για την πιθανότητα αναστολής των εισαγωγών φυσικού αερίου από τη Ρωσία.

«Όλα είναι στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Ζοζέπ Μπορέλ κατά την άφιξή του στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρεκόρ ζέστης και τον Απρίλιο – H υπερθέρμανση του πλανήτη συνεχίστηκε παρά την αποδυνάμωση του Ελ Νίνιο

Ο κόσμος έζησε (και) τον Απρίλιο «εξαιρετικές» θερμοκρασίες, καθώς καταγράφτηκαν μηνιαία ρεκόρ ζέστης τόσο στο έδαφος, όσο και στην επιφάνεια των ωκεανών, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατ...

Ζαχάροβα: Αν η Γαλλία στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα τη Γαλλία ότι, εάν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, τότε αυτά θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι από το ρωσικό στρατό. Ο Μακρό...

Φόρτωση άρθρων...