Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Σοκ: Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε πάνω στη σκηνή (βίντεο)

Ο 42χρονοςΑϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή της Accor Arena του Μπερσί στο Παρίσι, το Σάββατο.

Πλανήτης

Λίγα λεπτά πριν την έξοδό του στη σκηνή, εικόνες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα έδειχναν τον Mikaben (από το Michael Benjamin) να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Αφού τελείωσε το νούμερό του και ξεκίνησε την αποχώρησή του από τη σκηνή, ξαφνικά κατέρρευσε. Διασώστες που του έκαναν ΚΑΡΠΑ δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

«Ολόκληρη η ομάδα της Accor Arena είναι συγκλονισμένη και στέλνει την πλήρη υποστήριξή της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την οδυνηρή δοκιμασία», έγραψε η Accor Arena του Μπερσί στο Twitter την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός της Αϊτής αντέδρασε επίσης άμεσα στην είδηση του θανάτου του Michael Benjamin. «Η χώρα και η νεολαία της Αϊτής έχασαν μια όμορφη ψυχή», έγραψε ο Αριέλ Ανρί στο Twitter. «Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της αϊτινής μουσικής που μόλις έφυγε από τη ζωή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρόμπερτ Φίτσο: Δεν υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του - Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος φαίνεται να έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του όμως παραμέν...

Ουγγαρία: Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι από σύγκρουση μικρού σκάφους με κρουαζιερόπλοιο στον Δούναβη

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε αγνοούνται έπειτα από φερόμενη σύγκρουση μιας βενζινάκατου και ενός κρουαζιερόπλοιου στον ποταμό Δούναβη βόρεια της Βουδαπέστης αργά...

Φόρτωση άρθρων...