Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Σοκ στη Γερμανία: 5 νεκροί, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά βρέθηκαν σε σπίτι κοντά στο Βερολίνο

Πλανήτης

Τα πτώματα δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, που έφεραν τραύματα από σφαίρες ή μαχαίρι, ανακαλύφτηκαν σε μια κατοικία στα περίχωρα του Βερολίνου, έγινε γνωστό από την εισαγγελία και την αστυνομία.

«Οι δύο ενήλικες ηλικίας 40 ετών και τα τρία παιδιά ηλικίας 4, 8 και 10 ετών έφεραν τραύματα από σφαίρες και από μαχαίρι» σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας του Βρανδεμβούργου. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν το μεσημέρι στο σπίτι που βρίσκεται στην κοινότητα Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου «διότι μάρτυρες είχαν δει άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

GERMANIA

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση· γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως και οι πέντε βρίσκονταν σε καραντίνα για την πανδημία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 15 Μαΐου

Γεγονότα 1536: Η Άννα Μπολέιν, βασίλισσα της Αγγλίας δικάζεται στο Λονδίνο και καταδικάζεται σε θάνατο για προδοσία, μοιχεία και αιμομιξία. 1648: Υπογράφεται η Συνθήκη της Βε...

Γαλλία: Φονική ενέδρα σε βαν που μετέφερε κρατούμενο – Τρεις νεκροί και δύο βαριά τραυματίες (Videos)

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στη Γαλλία, όταν ομάδα ενόπλων επιτέθηκε σε βαν της Αστυνομίας που έκανε μεταγωγή κρατουμένου. Η φονική επίθεση έγινε στον σταθμό διοδίων Ενκαρβίλ. Όπως φαίνετ...

Φόρτωση άρθρων...