Θύμα δολοφονίας από τον γιο της συντρόφου του έπεσε ο ηθοποιός Τζέιμς Χάντι, ο οποίος είχε λάβει μέρος σε ταινίες όπως «Jumanji», «Top Gun: Maverick» και «Taps».
Η δολοφονία στο Λος Άντζελες ανακαλύφθηκε αφού ένας άνδρας κάλεσε την αστυνομία το πρωί της Τετάρτης και είπε «είμαι ο γιος του ανθρώπου, μόλις σκότωσα τον άνθρωπο της αμαρτίας».
Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί στο σημείο που τους υπέδειξε ο άνδρας ανακάλυψαν τον 81χρονο Χάντι αναίσθητο στην μπροστινή αυλή ενός σπιτιού, με τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ηθοποιός ήταν μαχαιρωμένος πολλές φορές στο στήθος.
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
Λίγη ώρα αργότερα ο 44χρονος Μάικλ Γκλέντχιλ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν ο άνδρας που αναζητούσαν. Ο Γκλέντχιλ είναι ο γιος της συντρόφου του Χάντι με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι ζούσε με τη μητέρα του.
Ο Γκλέντχιλ, ο οποίος καταγράφθηκε από κάμερα ασφαλείας να κινείται κοντά στο σπίτι του Χάρντι μετά τη δολοφονία, συνελήφθη για φόνο και η εγγύησή του έχει οριστεί στα 2.000.000 δολάρια.
Ωστόσο το κίνητρο για την δολοφονία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Αχτίδα ελπίδας μετά από τέσσερα χρόνια: Κάλεσμα Ζελένσκι σε Πούτιν για να τελειώσει το μακελειό στην Ουκρανία
Πούτιν: Αν η Ουκρανία πει «ναι» στον συμβιβασμό που συμφωνήσαμε με τον Τραμπ στην Αλάσκα, ο πόλεμος θα τελειώσει γρήγορα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις