Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σουηδία: Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης

Στη σύλληψη τεσσάρων υπόπτων για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης προχώρησε η Αστυνομίας της Σουηδίας. Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με τζιχαντιστική οργάνωση.

Εκπρόσωπος της σουηδικής υπηρεσίας ασφαλείας (SÄPO) δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι θεωρεί πως υπάρχουν δεσμοί με «το οργανωμένο έγκλημα» και διερευνώνται επίσης διασυνδέσεις με «την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος».

Δεν υπεισήλθε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς φέρονται να συνδέονται οι ύποπτοι με το Ισλαμικό Κράτος, την ταυτότητά τους ή τη φύση της σχεδιαζόμενης επίθεσης.

Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχή της Στοκχόλμης, έπειτα από έρευνα που προηγήθηκε, σύμφωνα με την εισαγγελία. Σουηδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα ότι διεξήχθη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο προάστιο Τίρεσο της πρωτεύουσας της σκανδιναβικής χώρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...