Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Πλανήτης

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έκανε γνωστά σε όλο τον κόσμο τα γιγαντιαία τζιπ που προτιμά. Με ένα από αυτά ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία.

Στο τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λος Άντζελες, ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα. Το τεράστιο μαύρο SUV του Σβαρτζενέγκερ σκαρφάλωσε μάλιστα πάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο, αφήνοντας έναν άλλο οδηγό με τραύμα στο κεφάλι.

Ο πρώην κυβερνήτης ήταν έτοιμος να στρίψει στην πολυσύχναστη λεωφόρο Sunset Boulevard, περίπου μισό μίλι από το σπίτι του στο Brentwood, όταν έπεσε πάνω σε ένα κόκκινο Toyota Prius στις 4:35 μ.μ.

Το Prius λέγεται ότι έκανε αναστροφή στο δρόμο όταν σημειώθηκε η σύγκρουση. Ο αντίκτυπος της σύγκρουσης ήταν τόσο σοβαρός που οι αερόσακοι του Prius ενεργοποιήθηκαν και στα δύο οχήματα. Το SUV άρχισε στη συνέχεια να κυλά πάνω σε μια λευκή Porsche που βρισκόταν ακριβώς πίσω από αυτή του Σβαρτζενέγκερ.

Οι αρχές επιβολής του νόμου διενεργούν πλήρη έρευνα για το πώς συνέβη το ατύχημα. Μια αστυνομική πηγή υποστήριξε ότι το ατύχημα ήταν λάθος του ηθοποιού του Terminator.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Δεν προχωρά σε άμεσα αντίποινα κατά του Ιράν - Προηγήθηκε επικοινωνία με Μπάιντεν

Η κυβέρνηση του Ισραήλ εξέτασε το ενδεχόμενο να διατάξει να εξαπολυθούν πλήγματα στο Ιράν, σε αντίποινα για την επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια το σαββατοκύριακο, ωστόσο τελικά δ...

Νετανιάχου: Θα αποφασίσουμε μόνοι μας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αμυνθούμε

«Θα λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις», ξεκαθαρίζει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τη στιγμή που η Δύση απευθύνει διαδοχικές εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση μετά τις επιθέσεις από το Ιράν. ...

Φόρτωση άρθρων...