Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Βρετανία: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ - Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ η βασίλισσα Ελισάβετ. Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε η ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδιού της 95χρονης, μετά από οδηγίες των γιατρών της.

Η βασίλισσα έκανε εξετάσεις, χωρίς όμως να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, σύμφωνα με την Dailymail.

Η βασίλισσα έφτασε στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII, στο Λονδίνο, το απόγευμα για να γίνουν κάποιοι «πρωταρχικοί έλεγχοι». Οι πληροφορίες από το Παλάτι τονίζουν ότι έμεινε το βράδυ για πρακτικούς λόγους.

Για να προστατευθεί το ιατρικό απόρρητο της βασίλισσας της Βρετανίας η επίσκεψη στο νοσοκομείο δεν ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η μονάρχης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Παλάτι του Ουίνδσορ. Αναμένεται να ξεκουραστεί για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Η τελευταία φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο ήταν τον Μάρτιο του 2013, όταν νοσηλεύτηκε για ένα μικρόβιο στο στομάχι της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα

Αυξημένοι είναι φόβοι για μια συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η τζιχαντ...

Σαν σήμερα - 25 Απριλίου

Γεγονότα 1792: Ο πρώτος άνθρωπος που εκτελείται στην γκιλοτίνα είναι ο Νικολά Πελετιέ, φερόμενος ως δολοφόνος και κλέφτης. 1850: Ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters, Πάουλ Γιού...

Φόρτωση άρθρων...