Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Στοκχόλμη: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία της Σουηδίας. Ένα αντικείμενο που φερόταν ότι ήταν ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε έξω από το κτίριο της ισραηλινής πρεσβείας σήμερα στη Στοκχόλμη.

Το ύποπτο αντικείμενο εξουδετερώθηκε από ομάδα πυροτεχνουργών, ανακοίνωσε η σουηδική Aστυνομία.

Εργαζόμενοι της πρεσβείας κάλεσαν την Αστυνομία της Στοκχόλμης στις 14:10 ώρα Ελλάδας, ειδοποιώντας τις αρχές για ένα ύποπτο αντικείμενο που εντόπισαν κοντά στην πρεσβεία που πίστευαν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters. Αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν αμέσως στο σημείο.

Ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε με ελεγχόμενο τρόπο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στον τηλεοπτικό σταθμό TV4.

Η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τον τύπο του αντικειμένου ή για το πώς βρέθηκε στον χώρο της πρεσβείας. Το κτίριο της πρεσβείας αποκλείστηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

Το Ισραήλ φοβάται ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους τη...

Φόρτωση άρθρων...