Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Στον Εισαγγελέα ο Άραβας που φώναζε φράσεις από το Κοράνι σε εκκλησία

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα ο Άραβας που μπήκε σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα και φώναζε φράσεις από το Κοράνι.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον Άραβα που εισέβαλε στην εκκλησία, κατευθύνθηκε στο μικρόφωνο και ούρλιαζε ότι έχει σχέση με το Ισλάμ, ενώ χρησιμοποίησε φράσεις από το Κοράνι. Ένα περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους πιστούς στον Ιερό Ναό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 30χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα (σχετικό το από 20-4-2022 Δελτίο Τύπου), οδηγείται σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα οδηγηθεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τις προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενέδρα από ανήλικους ληστές σε μαθητή στο Αίγιο

Το γεγονός ότι η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο ήταν γεμάτη κόσμο, μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, δεν εμπόδισε τρεις θρασύτατους ανήλικους να περικυκλώσουν ένα επίσης ανήλικο πα...

Φόρτωση άρθρων...