Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συνεργάτες εκλιπαρούν τον Έλον Μασκ να κάνει αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά

Πλανήτης

Ο Έλον Μασκ φέρεται να δίνει μάχη με τα ναρκωτικά και μάλιστα με σκληρές ουσίες, όπως LSD, κοκαΐνη, έκσταση και κεταμίνη, με συνεργάτες του να παρακαλούν να κάνει αποτοξίνωση, ώστε να συνέλθει.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι ο δισεκατομμυριούχος κάνει τακτική χρήση ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το futurism.com φέρεται να επηρέασαν τις πρόσφατες αποφάσεις του, όπως το χάος που προκάλεσε στο Twitter, που μετονόμασε σε Χ.

Μάλιστα, ο στενός φίλος του και πρώην διευθυντής της Tesla, Larry Ellison, φέρεται να παρότρυνε τον Μασκ το 2022 να επισκεφθεί ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης στη Χαβάη και να αποσυρθεί για λίγο καιρό από τις επιχειρήσεις του.

Οι στιγμές που έπιασε πάτο

Δημοσίευμα του Business Insider αναφέρει ότι ο Μασκ φέρεται να κάνει χρόνια χρήση ναρκωτικών, αλλά δύο πρόσφατα περιστατικά, έδειξαν πως χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Το πρώτο φέρεται να έγινε πριν από λίγο καιρό σε πάρτι του Χόλιγουντ, όταν έδωσε εντολή στους σωματοφύλακες του να αδειάσουν μια αίθουσα και στη συνέχεια ήπιε κεταμίνη με νερό από ένα μπουκάλι και ξάπλωσε στο πάτωμα.

Το δεύτερο περιστατικό είναι πως στενοί συνεργάτες του και ειδικά από τη SpaceX (ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του και κύρια πηγή εσόδων), φέρεται να θέλησαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών, ώστε να κερδίσουν την εύνοια του και να γίνουν αποδεκτοί από τον στενό κύκλο του που τον επηρεάζει.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει υπογράψει συμβόλαια δισεκατομμυρίων με την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία απαγορεύει τη χρήση ναρκωτικών και δη των παράνομων. Σε περίπτωση λοιπόν, που αποκαλυφθεί ότι κάποιος κάνει χρήση, μπορεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση τα συμβόλαια και ο Μασκ να χάσει εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, κάτι που θα στοιχίσει και στους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...