Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Συνεχίζονται οι εχθροπαξίες στην Άγκυρα: Πληροφορίες για μεγάλες καταστροφές και νεκρούς

Πλανήτης

Στο στόχαστρο των τουρκικών F - 16 έχουν βρεθεί εδώ και λίγη ώρα τα άρματα μάχης που έχουν περικυκλώσει το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Τα μαχητικά βομβαρδίζουν συνέχεια τους πραξικοπηματίες και σύμφωνα με πληροφορίες πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς.

Την ίδια ώρα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάρριψη στρατιωτικού ελικοπτέρου από τις κυβερνητικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το CNN Turk το ελικόπτερο είχε ανοίξει πυρ κατά των γραφείων της Turksat στην Άγκυρα.

Νωρίτερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι ένα αεροσκάφος έριξε μια βόμβα κοντά στο προεδρικό μέγαρο και ότι αμέσως μετά άρχισε να υψώνεται μια στήλη καπνού στη συνοικία Μπέστεπε, προάστιο της τουρκικής πρωτεύουσας όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη τη στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η FIAT στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης Μελόνι – Κατάσχεση εκατοντάδων αυτοκινήτων από την ιταλική αστυνομία

Αυξάνεται η ένταση μεταξύ της κυβέρνησης της Ιταλίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis. Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας κατάσχεσε δεκάδες Fiat Topolino στο λιμάνι του Λιβ...

Φόρτωση άρθρων...